Elderly punjabi

An elderly Punjabi admitted to the intensive care department of a hospital requested that he has taken lessons in French. The doctor was puzzled and asked him why?

“Well, French is the language of heaven,” he sighed. “I want to be able to communicate with everyone in heaven if I die.”

“But how are you so sure that you will end up in heaven? You might go to hell. What good will French do you then?” asked the doctor.

“That will no problem. I am fluent in Punjabi.”

 

Add Comments
Read Related Jokes >

Mail

A man was in his front yard mowing grass when his attractive blonde female neighbor came out of the house and went straight to the mail box.

She opened it, slammed it shut, and stormed back in the house.

A little later she came out of her house and again went to the mail box and again opened it, then slammed it shut again. Angrily, back into the house she went.

As the man was getting ready to edge the lawn, here she came out again, marched to the mail box, opened it and then slammed it closed harder than ever.

Puzzled by her actions the man asked her, “Is something wrong?”

To which she replied, “There certainly is! My stupid computer keeps giving me a message saying, “YOU’VE GOT MAIL!”

How to make a horse work

An out-of-towner accidentally drives his car into a deep ditch on the side of a country road. Luckily a farmer happened by with his big old horse named Benny.

The man asked for help. The farmer said Benny could pull his car out. So he backed Benny up and hitched Benny to the man's car bumper.

Then he yelled, "Pull, Nellie, pull." Benny didn't move.

Then he yelled, "Come on, pull Ranger." Still, Benny didn't move.

Then he yelled really loud, "Now pull, Fred, pull hard." Benny just stood.

Then the farmer nonchalantly said, "Okay, Benny, pull."

Benny pulled the car out of the ditch.

The man was very appreciative but curious. He asked the farmer why he called his horse by the wrong name three times.

The farmer said, "Oh, Benny is blind, and if he thought he was the only one pulling he wouldn't even try."

 

Awesome Answers In IAS Examination

Q. How can you drop a raw egg onto a concrete floor without cracking it?
A. Concrete floors are very hard to crack! (UPSC Topper)

Q. If it took eight men ten hours to build a wall, how long would it take four men to build it?
A. No time at all it is already built. (UPSC 23rd Rank Opted for IFS)

Q. If you had three apples and four oranges in one hand and four apples and three oranges in the other hand, what would you have?
A. Very large hands. (Good one) (UPSC 11 Rank Opted for IPS)

Q. How can you lift an elephant with one hand?
A. you will never find an elephant with one hand. (UPSC Rank 14 Opted for IES)

Q. How can a man go eight days without sleep?
A. No Probs, He sleeps at night. (UPSC IAS Rank 98)

Q. If you throw a red stone into the blue sea what it will become?
A. It will Wet or Sink as simple as that. (UPSC IAS Rank 2)

Q. What looks like half apple ?
A: The other half. (UPSC - IAS Topper )

Q. What can you never eat for breakfast?
A: Dinner.

Q. Bay of Bengal is in which state?
A: Liquid (UPSC 33 Rank)

Interviewer said "I shall either ask you ten easy questions or one really difficult question. Think well before you make up your mind!" The boy thought for a while and said, "my choice is one really difficult question." "Well, good luck to you, you have made your own choice! Now tell me this.
"What comes first, Day or Night?"
The boy was jolted into reality as his admission depends on the correctness of his answer, but he thought for a while and said, "It's the DAY sir!"
"How" the interviewer asked.
"Sorry sir, you promised me that you will not ask me a SECOND difficult question!"
He was selected for IIM!

Technical Skill is the mastery of complexity, while Creativity is the master of presence of mind.
This is a famous paper written for an Oxford philosophy exam, normally requiring an eight page essay answer and expected to be backed up with source material, quotes and analytical reasoning. This guy wrote the below answer and topped the exam!

OXFORD EXAMINATION BOARD 1987, ESSAY QUESTION
Question: What is courage? (50 Marks)
Answer (After 7 blank pages, at the end of the last page…): This is courage

 

Doctor And An Engineer

Once a DOCTOR and an ENGINEER entered a chocolate store...

As they were busy looking around, doctor stole 3 chocolate bars...

As they left the store, doctor said to Engineer : "Man! I'm the best thief ever, I stole 3 chocolates and no one saw me. You can't beat that"

Engineer replied: "You wanna see something better? Let's go back to the shop and I'll show you real stealing"

So they went to the counter and Engineer said to the Shop boy: "Do you wanna see magic..?"

The Shop boy replied: "Yes...!!!"

Engineer said: "Give me one chocolate bar!"

The shop boy gave him one, and he ate it... He asked for the second, and he ate that as well.. He asked for the third, and finished that one too...

The shop boy asked: "But where's the magic..?"

Engineer replied: "Check in my friend's pocket, and you'll find them...!"

Woops Sorry About That

 Marvin, was in the hospital on his death bed. The family called Marvin’s Preacher to be with him in his final moments. As the Preacher stood by the bed, Marvin’s condition seemed to deteriorate, and Marvin motioned for someone to quickly pass him a pen and paper. The Preacher quickly got a pen and paper and lovingly handed it to Marvin. But before he had a chance to read the note, Marvin died. The Preacher feeling that now wasn’t the right time to read it put the note in his jacket pocket. It was at the funeral while speaking that the Preacher suddenly remembered the note. Reaching deep into his pocket the Preacher said “and you know what, I suddenly remembered that right before Marvin died he handed me a note, and knowing Marvin I’m sure it was something inspiring that we can all gain from. With that introduction the Preacher ripped out the note and opened it.

The note said “HEY, YOU ARE STANDING ON MY OXYGEN TUBE!”

 

THE FISH EATING COMPETITION

One day some fisherman caught tons of fish called tench. The fisherman couldn''t eat them all so they gave them to the Mayor of the town. The Mayor wasn''t sure what to do with them. Then he had an idea; he would have a fish-eating competition.

When they had the competition, there were two finalists: a man from a place called Fife, whose name was Mr. Hicks; and a man that was from Sweden, whose name is Sven.

So they had the final; the Mayor fired the starting pistol and they started eating the tench. No sooner had Mr. Hicks bitten the fish than one of his teeth fell out. He couldn''t eat because of this so he stopped, but the Mayor refused to stop the competition. So Sven kept on eating and ended up eating nine of these tench fish. 

The next day the headlines read: ONE TOOTH FREE FOR FIFE HICKS, SVEN ATE NINE TENCH!

10 Deadly Sins of Negative Thinking

1. I will be happy once I have _____ (or once I earn X).

Problem: If you think you can’t be happy until you reach a certain point, or until you reach a certain income, or have a certain type of house or car or computer setup, you’ll never be happy. That elusive goal is always just out of reach. Once we reach those goals, we are not satisfied — we want more.

Solution: Learn to be happy with what you have, where you are, and who you are, right at this moment. Happiness doesn’t have to be some state that we want to get to eventually — it can be found right now. Learn to count your blessings, and see the positive in your situation. This might sound simplistic, but it works.

 


2. I wish I were as ____ as (a celebrity, friend, co-worker).

Problem: We’ll never be as pretty, as talented, as rich, as sculpted, as cool, as everyone else. There will always be someone better, if you look hard enough. Therefore, if we compare ourselves to others like this, we will always pale, and will always fail, and will always feel bad about ourselves. This is no way to be happy.

Solution: Stop comparing yourself to others, and look instead at yourself — what are your strengths, your accomplishments, your successes, however small? What do you love about yourself? Learn to love who you are, right now, not who you want to become. There is good in each of us, love in each of us, and a wonderful human spirit in every one of us.

 

 

3. Seeing others becoming successful makes me jealous and resentful.

Problem: First, this assumes that only a small number of people can be successful. In truth, many, many people can be successful — in different ways.

Solution: Learn to admire the success of others, and learn from it, and be happy for them, by empathizing with them and understanding what it must be like to be them. And then turn away from them, and look at yourself — you can be successful too, in whatever you choose to do. And even more, you already are successful. Look not at those above you in the social ladder, but those below you — there are always millions of people worse off than you, people who couldn’t even read this article or afford a computer. In that light, you are a huge success.

 

 

4. I am a miserable failure — I can’t seem to do anything right.

Problem: Everyone is a failure, if you look at it in certain ways. Everyone has failed, many times, at different things. I have certainly failed so many times I cannot count them — and I continue to fail, daily. However, looking at your failures as failures only makes you feel bad about yourself. By thinking in this way, we will have a negative self-image and never move on from here.

Solution: See your successes and ignore your failures. Look back on your life, in the last month, or year, or 5 years. And try to remember your successes. If you have trouble with this, start documenting them — keep a success journal, either in a notebook or online. Document your success each day, or each week. When you look back at what you’ve accomplished, over a year, you will be amazed. It’s an incredibly positive feeling.

 

 

5. I’m going to beat so-and-so no matter what — I’m better than him. And there’s no way I’ll help him succeed — he might beat me.

Problem: Competitiveness assumes that there is a small amount of gold to be had, and I need to get it before he does. It makes us into greedy, back-stabbing, hurtful people. We try to claw our way over people to get to success, because of our competitive feelings. For example, if a blogger wants to have more subscribers than another blogger, he may never link to or mention that other blogger. However, who is to say that my subscribers can’t also be yours? People can read and subscribe to more than one blog.

Solution: Learn to see success as something that can be shared, and learn that if we help each other out, we can each have a better chance to be successful. Two people working towards a common goal are better than two people trying to beat each other up to get to that goal. There is more than enough success to go around. Learn to think in terms of abundance rather than scarcity.

 

 

6. Dammit! Why do these bad things always happen to me?

Problem: Bad things happen to everybody. If we dwell on them, they will frustrate us and bring us down.

Solution: See bad things as a part of the ebb and flow of life. Suffering is a part of the human condition — but it passes. All pain goes away, eventually. Meanwhile, don’t let it hold you back. Don’t dwell on bad things, but look forward towards something good in your future. And learn to take the bad things in stride, and learn from them. Bad things are actually opportunities to grow and learn and get stronger, in disguise.

 

 

7. You can’t do anything right! Why can’t you be like ____ ?

Problem: This can be said to your child or your subordinate or your sibling. The problem? Comparing two people, first of all, is always a fallacy. People are different, with different ways of doing things, different strengths and weaknesses, different human characteristics. If we were all the same, we’d be robots. Second, saying negative things like this to another person never helps the situation. It might make you feel better, and more powerful, but in truth, it hurts your relationship, it will actually make you feel negative, and it will certainly make the other person feel negative and more likely to continue negative behavior. Everyone loses.

Solution: Take the mistakes or bad behavior of others as an opportunity to teach. Show them how to do something. Second, praise them for their positive behavior, and encourage their success. Last, and most important, love them for who they are, and celebrate their differences.

 

 

8. Your work sucks. It’s super lame. You are a moron and I hope you never reproduce.

Problem: I’ve actually gotten this comment before. It feels wonderful. However, let’s look at it not from the perspective of the person receiving this kind of comment but from the perspective of the person giving it. How does saying something negative like this help you? I guess it might feel good to vent if you feel like your time has been wasted. But really, how much of your time has been wasted? A few minutes? And whose fault is that? The bloggers or yours? In truth, making negative comments just keeps you in a negative mindset. It’s also not a good way to make friends.

Solution: Learn to offer constructive solutions, first of all. Instead of telling someone their blog sucks, or that a post is lame, offer some specific suggestions for improvement. Help them get better. If you are going to take the time to make a comment, make it worth your time. Second, learn to interact with people in a more positive way — it makes others feel good and it makes you feel better about yourself. And you can make some great friends this way. That’s a good thing.

 

 

9. Insulting People Back

Problem: If someone insults you or angers you in some way, insulting them back and continuing your anger only transfers their problem to you. This person was probably having a bad day (or a bad year) and took it out on you for some reason. If you reciprocate, you are now having a bad day too. His problem has become yours. Not only that, but the cycle of insults can get worse and worse until it results in violence or other negative consequences — for both of you.

Solution: Let the insults or negative comments of others slide off you like Teflon. Don’t let their problem become yours. In fact, try to understand their problem more — why would someone say something like that? What problems are they going through? Having a little empathy for someone not only makes you understand that their comment is not about you, but it can make you feel and act in a positive manner towards them — and make you feel better about yourself in the process.

 

 

10. I don’t think I can do this — I don’t have enough discipline. Maybe some other time.

Problem: If you don’t think you can do something, you probably won’t. Especially for the big stuff. Discipline has nothing to do with it — motivation and focus has everything to do with it. And if you put stuff off for “some other time”, you’ll never get it done. Negative thinking like this inhibits us from accomplishing anything.

Solution: Turn your thinking around: you can do this! You don’t need discipline. Find ways to make yourself a success at your goal. If you fail, learn from your mistakes, and try again. Instead of putting a goal off for later, start now. And focus on one goal at a time, putting all of your energy into it, and getting as much help from others as you can. You can really move mountains if you start with positive thinking.

Category: Funny Jokes